Νέα αποκλειστική αντιπροσωπεία

dragon-logoΗ Dragon είναι μια εταιρεία εξειδικευένων προιόντων που σχεδιάζονται από εξειδικευμένους ερασιτέχνες ψαράδες, όπου ειδικεύονται κυρίως στις τεχνικές Spinning, Match (εγγλέζικο), Feeder, Carp, Bolognese, Απίκο, Fly,  ψάρεμα από σκάφος κ.τ.λ.
Team Dragon
  • Η ιδέα εμφανίστηκε το 2002, ξεκινώντας από λίγα άτομα, και το έργο έχει ήδη αυξηθεί σε αρκετές δεκάδες. Πρόκειται για ανθρώπους διαφόρων επαγγελμάτων, αλλά με πάθος για το ψάρεμα. Έτσι δημιουργήθηκε το group TEAM DRAGON.
  • Το Team Dragon αποτελείται από ψαράδες διαφόρων ευρωπαικών χωρών όπως: Πολωνία, Ισπανία, Νορβηγία, Σουηδία, Δανία, Σλοβακία, Φινλανδία και πολλές άλλες χώρες..όπου διενεργούν δοκιμές πάνω στα προιόντα ώστε να στηριχθεί η επόμενη γενιά εξοπλισμού.
  • Μάλιστα στην σουηδία έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με την τοπική Ακαδημία ''ψαρεμά και camping''  ένα αλιευτικό κέντρο δοκιμών ''Team Dragon Test Center'' ώστε να τεστάρονται τα προιόντα σε πραγματικές συνθήκες...
  • Με αυτό τον τρόπο η εταιρεία μπορεί και προσφέρει εξειδικευμένα προιόντα ώστε να καλύπτει στο έπακρο τις απαιτήσεις και του πιο απαιτητικού ερασιτέχνη ψαρά!!!
Κατεβάστε και δείτε τα προιόντα της Dragon σε μορφή PDF
Τα προιόντα Dragon θα τα βρείτε στο κατάστημά μας καθώς και στα συνεργαζόμενα καταστήματα που διαθέτουν τα προιόντα: Remixon, Fish for Ever, Dragon


No Internet Connection