Εταιρείες

Νέα προϊόντα NORFIN από το rizoulis.gr

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως στην γκάμα μας προστέθηκε ακόμα μία αντιπροσωπεία που ασχολείται αποκλειστικά με τον ρουχισμό για περισσότερα από δέκα χρόνια. Το όνομα αυτής είναι Norfin και ανήκει στο Salmo Group που έχει έδρα την Λετονία και υφίσταται εδώ και πάνω από δύο δεκαετίες.
Δεν είναι τυχαίο ότι αποτελεί πρώτη επιλογή στη Ρωσία. Τα ρούχα της μπορούν να μαςΚαλαμαριέρες TSuriken Egista Japan

Οι ιαπωνικές καλαμαριέρες Tsuriken με την σειρά Egista πρωτοέκαναν την εμφάνιση τους στην χώρα μας πέρυσι αν και λίγο καθυστερημένα προς τα μέσα της περιόδου.
Παρ όλα αυτά πολύ γρήγορα απέδειξαν την αξία τους, αγαπήθηκαν αλλά και καθιερώθηκαν στις κασετίνες πολλών ψαράδων που ασχολούνται με την τεχνική.


Η σειρά Egista περιλαμβάνει τρία διαφορετικά μοντέλα σε ρυθμό βύθισηςΒιοδιασπώμενα δολώματα

Βιοδιασπώμενα δολώματα

Τα τελευταία χρόνια έχει ακουστεί αρκετά ο όρος βιοδιασπώμενα δολώματα και όχι άδικα γιατί είναι πραγματικά αποδοτικά αλλά επίσης το σημαντικότερο είναι ότι είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

Ας δούμε λίγο την ανάγκη, την ιδέα που πραγματικά δημιουργήθηκαν τακαλάμια ψαρέματος

Επιλεγμένα καλάμια ψαρέματος για όλους

kalamia psarematos eidi alieias

Στο Fishingspot.gr η επιλογή στα καλάμια ψαρέματος γίνετε με πολύ αυστηρούς κανόνες ώστε να καταφέρουμε να πετύχουμε την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας – τιμής.

Γνωρίζοντας ακριβώς τα χαρακτηριστικά που χεριάζετε κάθε καλάμι για κάθε τεχνική ψαρέματος, επιλέγουμε μόνο τα καλάμια που πραγματικά θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ψαρά. Σε συνδυασμό το action, το μήκος, το υλικό κατασκευήςFishingSpot

Το πάθος για ψάρεμα ονομάστηκε Fishing Spot

Επειδή πραγματικά το ψάρεμα είναι πάθος, κάναμε το πάθος μας επάγγελμα και δημιουργήσαμε ένα χώρο με μεράκι για τους λάτρεις το ψαρέματος.

Στην Θέρμη Θεσσαλονίκης, Β. Ταβάκη 1, άνοιξε το Fishing Spot και παράλληλα το www.fishingspot.gr ένα νέο κατάστημα με είδη αλιείας και δολώματα όπως επίσης και ένα ενημερωμένο και φιλικό e-shop.

Στον φυσικό χώρο του καταστήματος θα βρείτεΣελίδα 1 από 7

No Internet Connection