Γεια σου Άλκηστη Ανυφαντή

Aν θέλεις να την εντυπωσιάσεις, να πας να πάρεις μια μηχανή. Όχι καμιά πάπια ή καμιά βέσπα. Δεν της αρέσουν αυτές. Μια street, μεγάλη, μαύρη, τέτοιες –λέει– οδηγούν οι άντρες. Να πάρεις και κράνος. Full face. Να το φοράς. Είναι σέξι –λέει– όταν δεν μπορείς να δεις το πρόσωπο του άλλου.

Alkisti-1

Και να πας να τη στήσεις έξω από το νοσοκομείο «Σωτηρία». Η Άλκηστις σπουδάζει φυσικοθεραπεύτρια και κάνει την πρακτική της εκεί. Στη μία το μεσημέρι τελειώνει.

Να πας λοιπόν και να της πεις ότι έχει ωραία μάτια (είναι ανοιχτά γαλάζια και κοντά στην κόρη κίτρινα). Το έχει ακούσει άπειρες φορές, αλλά θα το εκτιμήσει.

Alkisti-4

Εξάλλου, είναι το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό μόλις την αντικρίζεις. Αλλά, έτσι κι αλλιώς, έχεις ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις.

Θυμήσου ότι βρίσκεσαι μέρα μεσημέρι στη Μεσογείων φορώντας δερμάτινο τζάκετ και κράνος. Κάτι δείχνει αυτό. Δείχνει θάρρος, πρωτοβουλία, ανδρισμό. Καλά στοιχεία όλα αυτά.

Alkisti-2

Της αρέσει να παίρνουν πρωτοβουλίες οι άντρες, με το ρίσκο να γίνουν ρόμπα. Δείχνει κότσια. Μετά το μόνο που περιμένει από σένα είναι να πεις κάτι έξυπνο. Οπότε πες κάτι έξυπνο.

Αυτά. Τίποτε άλλο δεν χρειάζεται.

Η Άλκηστις Ανυφαντή είναι 23 χρόνων και η φετινή Μις Ελλάς. διάβασε περισσότερα γι' αυτήν και δες περισσότερες φωτογραφίες στο Nitro που κυκλοφορεί.


ΠΗΓΗ: yupi.gr


No Internet Connection