Κινητό βρέθηκε στην κοιλιά μπακαλιάρου

Ο Andrew Cheatle, επιχειρηματίας που είχε χάσει το κινητό του σε μια παραλία, έμεινε έκπληκτος όταν πληροφορήθηκε ότι τελικά βρέθηκε μέσα στη κοιλιά ενός τεράστιου μπακαλιάρου! Το κινητό γλίστρησε από τη τσέπη του, έπεσε στη θάλασσα, οπότε όπως ήταν φυσικό, πίστευε ότι χάθηκε.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, μια εβδομάδα αργότερα, χτυπάει το κινητό της κοπέλας του και στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν ο Glen Kerley, ψαράς, ο οποίος είπε ότι βρήκε το τηλέφωνο μέσα σε ένα τεράστιο ψάρι. Αφού λοιπόν το πήρε πίσω μαζί με τα ακουστικά, το στέγνωσε και αυτό δούλευε κανονικά.

Ο Andrew, 45 ετών, είπε χαρακτηριστικά: «Έπαιζα με τον σκύλο μου και το κινητό μου πρέπει να έπεσε μέσα στη θάλασσα και να χάθηκε. Συνέχιζα να καλώ, αλλά μετά από μερικές μέρες σταμάτησα να κάνω οποιαδήποτε προσπάθεια.» Όταν αποφάσισε να πάει με την κοπέλα του να αγοράσει καινούριο κινητό… χτύπησε ο Andrew. Εκείνη απορημένη του είπε: «Ο παλιός σου αριθμός με παίρνει τηλέφωνο».
Ο Andrew συνέχισε λέγοντας: «Η Rita μου είπε ότι κάποιος το είχε βρει και μετά μας εξήγησε τι είχε γίνει».
«Στην αρχή νόμιζα ότι μου έκανε πλάκα, μετά όμως με διαβεβαίωσε ότι εκείνο το πρωί είχε πιάσει έναν μπακαλιάρο και καθώς τον κοπανούσε βρήκε μέσα του ένα nokia που ήταν λίγο… φθαρμένο».

Ο Glen από το Sussex δήλωσε: «Οι μπακαλιάροι είναι αχόρταγα ψάρια, μπορούν να φάνε τα πάντα. Έχουν μεγάλο κεφάλι και μεγάλο στόμα επίσης! Γενικά μέσα σε ψάρια, έχω βρει πλαστικά ποτήρια, κουτάλια, πέτρες, μπαταρίες και έχω ακούσει μάλιστα ότι σε ένα ψάρι είχαν βρει και ψεύτικα δόντια. Το κινητό του βρωμούσε βέβαια, αλλά από την άλλη χάρηκα που το βρήκα και του το επέστρεψα». πηγή: myworld

No Internet Connection