babypanda2.jpg
babypanda2.jpg

Έφτασαν τα νεογέννητα Πάντα από την Κίνα!

Παρασκευή, 01 Απρίλιος 2016 Έφτασαν τα ανοιξιάτικα νεογέννητα Πάντα στα γραφεία μας στην Αθήνα και είναι έτοιμα για υιοθεσία! Φέτος, WWF δίνει αποκλειστικά στους φίλους του τη δυνατότητα να υιοθετήσου

Έφτασαν τα ανοιξιάτικα νεογέννητα Πάντα στα γραφεία μας στην Αθήνα και είναι έτοιμα για υιοθεσία! Φέτος, WWF δίνει αποκλειστικά στους φίλους του τη δυνατότητα να υιοθετήσουν το πιο συμβολικό από όλα τα απειλούμενα είδη, το Πάντα!

Τα νεογέννητα Πάντα έφτασαν στα γραφεία μας και ζυγίζουν μόλις 100 γραμμάρια!

Το Πάντα είναι το ιδανικό ζώο για υιοθεσία: όταν γεννιέται, ζυγίζει μόλις 90-130 γραμμάρια, δηλαδή 1/900 του βάρους του κατά την ενηλικίωση! Αυτό κάνει την μεταφορά τους από την Κίνα, αλλά και την αποστολή τους στο σπίτι σας, πρακτικά πολύ εύκολη.

Τα μωρά Πάντα δεν είναι μεγαλύτερα από ένα λούτρινο Παντάκι, κάτι που εξασφαλίζει πολύ χαμηλό κόστος μεταφορικών.

Τα Πάντα μόλις έφτασαν στην Ελλάδα από το φυσικό τους βιότοπο στην Κίνα με ειδική μεταφορική εταιρία. Η αυλή του γραφείου του WWF στην Αθήνα διαμορφώθηκε έτσι ώστε να τους προσφέρει ένα φιλόξενο περιβάλλον.

Η αυλή όπου φιλοξενούνται τα Πάντα μέχρι να υιοθετηθούν είναι μικρή, όμως η ύπαρξη ενός δέντρου Γιούκα τα κάνει να αισθάνονται κοντά στον φυσικό τους βιότοπο στην Κίνα.

Μην ξεχνάτε όμως: η δέσμευση υιοθεσίας είναι μακροχρόνια: το Πάντα στην ενηλικίωση μπορεί φτάνει τα 100 με 150 κιλά βάρος, ενώ τα πιο λαίμαργα τρώνε ως και 38 κιλά μπαμπού καθημερινά. Κατά τα άλλα, πρόκειται για ένα φιλήσυχο ζώο που θα προσαρμοστεί εύκολα στο περιβάλλον του σπιτιού σας.

Ένα τιγράκι είναι επίσης εξαιρετική συντροφιά και αγαπημένο ζώο προς υιοθεσία, όμως το Πάντα προσαρμόζεται πιο εύκολα στο αστικό περιβάλλον.

Η υιοθεσία ενός άγριου ζώου είναι σοβαρή υπόθεση και ορίστε μερικά στοιχεία που πρέπει κανείς να λάβει υπόψη: οι ιδανικές συνθήκες είναι η ύπαρξη αυλής ή κήπου, ή μιας ευρύχωρης βεράντας με μεγάλες γλάστρες, όπου το Πάντα να μπορεί να αναρριχηθεί. Τα Πάντα μας διαθέτουν το κατάλληλο μικροτσίπ για να πιστοποιείται η γνησιότητα και η ταυτότητά τους. Σκεφτείτε πάντα ότι η υιοθεσία είναι για μια ζωή, καθώς το Πάντα μπορεί να ζήσει ως και 30 χρόνια, περισσότερα δηλαδή από έναν σκύλο ή μια γάτα.

Περιμένουμε τις παραγγελίες σας! Καλό μήνα σε όλους!

 

 

 

 


No Internet Connection