Εξελιγμένη αρματωσιά  βυθιζομένων  δολωμάτων για το ψάρεμα του κυπρίνου

Εξελιγμένη αρματωσιά βυθιζομένων δολωμάτων για το ψάρεμα του κυπρίνου

Η ADVANCED BOTTOM BAIT RIG ΚΑΙ Η ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΤΗΣ

H εξελιγμένη αρματωσιά για βυθιζόμενα δολώματα, ή αλλιώς στην αγγλιστί, advanced bottom bait rig, είναι μία αρματωσιά η οποία έχει

δείξει πάρα πολλά καλά αποτελέσματα όπου και αν την χρησιμοποιήσαμε. Η κύρια λειτουργία της είναι το απότομο και ταχύτατο γύρισμα του αγκιστριού προς τα κάτω, κάθε φορά που το ψάρι ρουφάει το δόλωμα. Ενώ οι άλλες κοινές αρματωσιές για το ψάρεμα του κυπρίνου χρειάζονται μια μικρή διαδρομή για να γυρίσουν το αγκίστρι μέσα στο στόμα του ψαριού , η εξελιγμένη νέα αρματωσιά, το καταφέρνει σε ανύποπτο χρονικό διάστημα.

Η advanced bottom bait rig έχει δημιουργηθεί για ψάρεμα με boilies και μεγάλα δολώματα σπόρων, όπως καλαμπόκι και tigernuts. Αποδίδει εκεί που τα ψάρια έχουν γίνει δύστροπα, ξεκαρφώνονται εύκολα και τσιμπούν με επιφύλαξη τα δολώματά μας. Αλλάζοντας το χρώμα του παράμαλου, της πλαστελίνης βαριδιού και του θερμοσυστελόμενου, μπορούμε να την ψαρέψουμε σε κάθε είδους βυθό. Ειδικά με σταθερά inline βαρίδια ή shockers, έχει την μέγιστη αποτελεσματικότητα .

Η αρματωσιά αυτή δουλεύει σε όλους τους τόπους, είναι όμως λιγότερο αποτελεσματική σε μέρη με πυκνή βλάστηση και πολλά χόρτα. Χρειάζεται σκληρό και ομαλό έδαφος, καθώς όλα τα εξαρτήματα πρέπει να είναι κολλημένα στον βυθό.


No Internet Connection